ultra-slim.nl

ultra-slim.nl

Kies taal: Nederlands | Frans

Waar kunnen wij het pakket bezorgen?

Je kent het van:

ikonki

Onze garantie:

ikonki

Succesverhalen: zien is geloven!

Ultra Slim is een voedingssupplement dat uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is: bittere sinnasappel-extract, Guarana-extract met coffeïne, piperine (op basis van peper), groene thee extract, tyrosine en coffeïne. Deze unieke formule zal je hongergevoel stillen, je metabolisme versnellen en je bovendien extra energie geven. Je zal afslanken en van de resultaten van de kuur lang genieten. Ultra Slim betekent slanker postuur en extra energie zonder bijwerkingen of het jojo-effect.

afslankenafslankpillenvet verbranden

Deze mensen zijn al afgevallen. Ze hebben aan den lijve ervaren dat Ultra Slim echt werkt. Hun gewicht is dankzij een combinatie van ons vetverbrandingsmiddel en de lichaamsbeweging in een snel tempo verminderd. Zonder lichaamsbeweging zouden onze helden ook kilo's kwijt raken, maar het gewichtsverlies zou niet zo spectaculair zijn. Ultra Slim verbetert namelijk de uithouding waardoor het afvalproces gestimuleerd wordt. Als je snel wilt afslanken en de gestelde doelen wilt behalen, vergeet niet om regelmatig te bewegen zodat je niet alleen meer calorieën verbrandt maar ook je lichaam verstevigt. Zorg ook voor een evenwichtige voeding. Wat je eet, heeft een grote invloed op het uiterlijk en nog meer op de gezondheid!

vetverbranding

Groene thee extract

is zeer rijk aan antioxidanten, EGCG en coffeïne die de vetverbranding en thermogenese (intensieve verbranding van het reservevet) bevorderen.

Coffeïne

versnelt het metabolisme van vetzuren en verhoogt de uithouding tijdens inspanningen. Deze stof verbetert de stemming bij mensen die caloriearme diëten volgen.

Tyrosine

vermindert het hongergevoel en reduceert het vetweefsel. Het verbetert de uithouding en gaat de vermoeidheid tegen.

Piperine (op basis van peper)

vergroot de aanmaak van spijsverteringssappen door de zenuwuiteinden in het spijsverteringskanaal te stimuleren wat maakt het verteren makkelijker. Wetenschappers zijn van mening dat deze stof het nieuwe wapen is in de strijd tegen overgewicht.

Guarana-extract met natuurlijke coffeïne

geeft energie en verhoogt de uithouding. Deze stof stimuleert de vernietiging van de vetcellen.

Bittere sinnasappel-extract

maakt het verwijderen van stofwisselingsproducten makkelijker, versnelt de stofwisseling, verkleint het hongergevoel en verhoogt het gebruik van vetzuren in de energetische processen in het lichaam.stofwisseling versnellen

Als arts met jaren ervaring in de behandeling van obesitas, ben ik onder de indruk van de resultaten die mijn patiënten met Ultra Slim bereiken. Dit product bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en is hiermee een uitstekend hulpmiddel voor alle diëtisten bij wie mensen met obesitas hulp zoeken. Een van de grootste problemen van caloriearme diëten is het vertragen van de stofwisseling. Het metabolisme vertraagt omdat het lichaam minder calorieën binnen krijgt om te verbranden. Als de oude eetgewoonten terug opgepakt worden, treedt het jojo-effect op omdat de stofwisseling nog steeds traag is. Actieve bestanddelen van Ultra Slim versnellen de stofwisseling en lossen hiermee dit probleem op. Mijn patiënten geven aan dat ze dankzij dit voedingssupplement het hongergevoel onder controle kunnen houden en meer energie hebben. Ultra Slim is volledig veilig en effectief en daarom bevel ik dit product al mijn patiënten aan onafhankelijk van het aantal kilo's die zij af willen vallen.


snel afslanken Ultra Slim System

De unieke formule van Ultra Slim ondersteunt het afslanken op allerlei manieren. Ultra Slim stilt het hongergevoel, verhoogt de uithouding (tijdens een inspanning), heeft een positieve invloed op de stemming en wat het belangrijkste is, verbrandt vet en versnelt de stofwisseling. Dit is mogelijk dankzij de met zorg uitgekozen en klinisch geteste ingrediënten die door de beste artsen ter wereld aanbevolen worden. Een van deze artsen is Dr. Mehmet Oz, een Amerikaans hartchirurg die de auteur en tegelijkertijd ook de presentator van een bekende show is. Zijn televisie programma gaat over de gezondheid en gezond afvallen. Dr. Oz bevestigt dat groene thee en piperine het proces van afvallen goed ondersteunen.

Groene thee – “Het lichaamsgewicht van een persoon die elke dag 14 dagen lang een kilo voedsel met 10gram groene thee extract nuttigt, kan met 35% dalen”, zei de bekende wetenschapper Hiroshi Shimoda.

Gebruikers van Ultra Slim raken overtollige kilo's zonder strenge diëten kwijt. Als ze erbij regelmatig bewegen, is het afslanken zeer snel. De kilo's keren na de beëindiging van de kuur niet terug. Als je bedenkingen hebt over de effectiviteit van ons preparaat, lees testimonials van diegenen die Ultra Slim hebben uitgeprobeerd en nu een prachtig figuur en een betere gezondheid hebben!

zonder honger, zonder crashdiëten
duizenden tevreden klanten
aanbevolen door beste artsen ter wereld
betere stemming en behaalde doelen
figuur dat jij verdient!

Sharona
doktor

Sharona verloor 11 kilo's

“Tijdens de zwangerschap nam ik veel toe. Ik wilde de overtollige kilo's vooral voor mijn gezondheid weer kwijt raken. Ik nam deel aan de actie van Dr. Oz en dit was een voltreffer. Maar het televisie programma liep af en mijn gewicht begon weer toe te nemen. Ik probeerde gezond te eten maar het was niet voldoende om verder af te slanken en ik had geen tijd voor meer lichaamsbeweging. Ultra Slim loste dit probleem op. Ik hoef me verder geen zorgen te maken dat ik weer dikker word!”

Dana

Dana raakte 59 kilo kwijt

“Toen ik naar een televisie programma keek waarin een groep mensen probeerde overtollige kilo's kwijt te raken, dacht ik bij mijzelf dat ik het ook moest proberen. Echter had ik geen “afvalbegeleider” en hoewel ik enkele kilo's afviel, daalde mijn motivatie snel. Ik had een “motivator” nodig. Gelukkig kwam ik Ultra Slim tegen die mij hielp doorgaan. Ik wil nog enkele kilo's afslanken maar dankzij deze tabletten weet ik dat het een pijnloos proces zal zijn.”

Kim

Kim viel 54 kilo af!

“Ik deed aan wrestling maar ik raakte geblesseerd en kon niet meer trainen. Ik nam zo veel toe dat ik me schaamde voor mijn uiterlijk. Daarom nam ik deel aan een televisie programma voor en over mensen met overgewicht. Ik won het programma maar nadat het afgelopen was, kwamen de kilo's snel terug. Ik had geen kracht om nog meer opofferingen op te brengen en daarom koos ik voor afslankpillen. Ik besloot Ultra Slim te gebruiken en ik ben niet teleurgesteld! Ik eet niet overmatig veel maar ik eet ook geen honger porties en mijn gewicht blijft toch stabiel!”

Ultra Slim - vetverbranden